Vanina Therapies

The best of you, inside and out!


Pranic Healing is een simpel en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is.

Pranic Healing is een uiterst effectief healing systeem wat is ontwikkeld door GrandMaster Choa Kok Sui. Het maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze onzichtbare levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit.

Prana is een woord uit het Sanskriet en betekent vrij vertaald levensenergie. Er zijn vele namen voor deze levensenergie zoals Prana, Ki, Chi, Ruah, Manna en Pneuma. In de accupunctuur wordt ook gebruik gemaakt van deze levensenergie. De Chinezen noemen het Chi.

Pranic Healing is een simpel maar krachtig en effectief healing systeem waarbij geen fysieke aanraking nodig is. En iedereen kan het leren!

Het is gebaseerd op het principe dat het lichaam een zelf-herstellend vermogen heeft. Dit genezingsproces kan worden versneld door het verhogen van de levensenergie in het systeem. Levensenergie die altijd beschikbaar is vanuit de zon, lucht en grond en gebruikt kan worden ter verbetering van fysieke en emotionele klachten.

Brons: http://pranichealing.nl/wat-is-pranic-healing/
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram