Vanina Therapies

The best of you, inside and out!

Introductiecursus Bushremedies 

 

Bloesemremedies uit de Australische Bush (ABFE) - Introductiecursus - 16 uur


Vier lessen van 4 uur per keer. 

Voor wie: iedereen met belangstelling voor bloesemremedies. 
Wanneer: -- 
Tijd: 10:00 tot 14:00 iedere zaterdag 
Waar: Vanina Inner Beauty - Dieterderweg 111, Susteren, NL 
Kosten: € 450,- standaardtarief 
Certificaat: Na goedkeuring van de presentatie van de casussen, ontvangen studenten een officieel ABFE-certificaat.

 

Download het officiële programma van ABFE: http://www.vaninatherapies.com/Agenda-s/Programma-s/ 

Wij zijn officiële ABFE-trainers!

 

Voorheen college ABFE 16 uur deel 1 

 Energiegeneeskunde loopt voorop in de creatie van een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden en effecten, niet alleen voor beoefenaren, maar voor iedereen. In de introductiecursus bushremedies wordt dit nieuwe paradigma van gezondheid en welbevinden dat is gebaseerd op subtiele energiesystemen onderzocht en onderwijzen en biedt daarmee nieuwe mogelijkheden om ‘de hele mens te genezen’. 

Als een reis door de oude wijsheid van de chakra’s en hoe de bushremedies hiermee emotioneel en spiritueel in verband staan, heeft deze cursus in potentie een zachte, doch diepe geneeservaring op een persoonlijk niveau. Veel mensen beschrijven het als levensveranderend. 

Of je nu belangstelling hebt in natuurlijk gezond worden voor jezelf, voor familie of cliënten, de introductiecursus bushremedies bevat waardevolle informatie die je kunt gebruiken en waar je van kunt profiteren. 

Je hoeft niets te weten over bloesemremedies of natuurlijk genezen en je hoeft geen plannen te hebben om de remedies voor anderen dan alleen jezelf, je familie en vrienden te gebruiken. We beginnen met de basis en ons doel is dat je na afsluiting van de cursus een overtuigd en bekwaam beoefenaar van bushbloesemremedies bent. 

Als je al eerder één van onze weekenden of eendaagse workshops hebt bijgewoond, dan biedt deze cursus toch informatie die nieuw is en vanuit een ander perspectief wordt aangeboden. 

Als je een professioneel bevoegd beoefenaar bent, kan deze informatie uitzonderlijk praktisch zijn in je klinische praktijk, doordat je kennisbasis wordt vergroot, je bestaande aanpak wordt uitgebreid en de resultaten bij je klanten worden verbeterd. 

Je maakt kennis met: 

1. de geschiedenis van de ontwikkeling van bloesemremedies; 

2. de geneeskrachtige kwaliteiten van alle 69 individuele remedies in de reeks bloesemremedies uit de Australische bush en ook van kant-en-klare ABFE-combinaties; 

3. het chakrasysteem en subtiele energielichamen samen met hun bijpassende bushremedies; 

4. hoe bloesemremedies werken; 

5. hoe gedachten en emoties welbevinden beïnvloeden; 

6. de baanbrekende wetenschap die de oude geneeskrachtige systemen van ayurvedische geneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde erkent; 

7. algemene emotionele problemen en bijbehorende bushremedies voor iedere thema; 

8. het maken van een individuele bloesem remedie voor uzelf en voor anderen; 

9. toepassingsmethoden; 

10. casussen; 

11. de geschiedenis van de oude kunst van de Signatuurleer en hoe deze te interpreteren. 

Aan het einde van de cursus en bij succesvolle afronding van de toetsen, ontvang je een afsluitend getuigschrift van Australische bushbloesemremedies. De aanvullende kwalificatie van ‘certificaat voor gevorderde beoefenaar’ is beschikbaar na indiening van kwalitatief goede casussen (en afronding van de cursus). 

_____________________________________________________________________


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram