Vanina Therapies

The best of you, inside and out!

Workshops met beoefenaren van Bach- en Bushbloesems  Workshop - Deel 1: Spelen met onze schaduwzijde  Workshop - Deel 2: Astrologie en Bachbloesem 


Voor wie: Voor iedereen die meer wil leren over Bachbloesem en mensen zonder kennis van astrologie, maar daar iets meer van willen weten. 

Taal: De voertaal is Engels. 

Waar: Vanina Inner Beauty – Dieterderweg 111, Susteren, 6114JK, Limburg, NL 

Wanneer: --

Kosten: € 85,- p/deel

Overige info: Studiemateriaal wordt per mail toegestuurd. De les wordt opgenomen op MP3-formaat en na de les naar alle deelnemers gestuurd. 

Voorwaarden: De training moet vooraf worden betaald. Je kunt 60% aanbetalen om je plaats te reserveren (wordt alleen gerestitueerd indien ten minste 10 dagen voor de training wordt afgezegd) en de resterende 40% voor aanvang van de training. 

Een certificaat van deelname wordt na de training aangeboden. 

Plaatsreservering: vaninatherapies@hotmail.com

 


Workshop - Deel 1: Spelen met onze schaduwzijde 
 

In deze workshop leer je met spellen en oefeningen om je schaduw te herkennen en om te zetten in puur bewustzijn waardoor je voller en sterker in je energetische lichaam komt te staan. Je leert in je psychisch apparaat de ruimte voor integratie te ontdekken met gebruik van de Bachbloesemsgids, die kan dienen als een routekaart op weg naar zelfbewustzijn.  


Workshop - Deel 2: Astrologie en Bachbloesem
 

Bloesemtoepassingen van sterrenbeelden. 

Dit seminar wordt gegeven als een leuke reis langs de dierenriem, de twaalf sterrenbeelden en hun verschillende bloesemvoorbeelden. Er wordt gestart met de primaire kenmerken van de dierenriem en de gevolgen voor andere bloesemremedies die worden geactiveerd. 

Na de training wordt een deelnamecertificaat aangeboden. 

____________________________________________________________________________________


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram