Vanina Inner Beauty

The best of you, inside and out!

FIRMING

 

 

Demale slapheid en gebrek aan spiertonus vind plaats bij mensen die niet te zwaar zijn (normopeso)

 

In de huid is het verlies van collageen, elastine en andere ondersteunende stoffen naast uitdroging de oorzaak van dermale slapheid zowel op het gezicht als in het lichaam.

 

Gebrek aan spierspanning: in tegenstelling tot slapte van de huid, veel oppervlakkiger, beïnvloedt het gebrek aan spiertonus een veel directere lichaamscontour. Een van de hoofdoorzaken van het gebrek aan spiertonus is sedentaire levensstijl.

 

We associëren in het algemeen deze esthetische problemen met veroudering; maar dit is niet altijd echt omdat we oudere mensen kunnen zien die een benijdenswaardige toon van hun huid en spieren behouden. Wanneer we deze mensen zien, schrijven we hun fysieke fitheid voor genetica altijd toe of zorgen ze goed voor zichzelf. Hoewel dit soms waar is, zijn er andere zeer belangrijke elementen die voortijdige veroudering bevorderen, zoals een onevenwichtige voeding, onvoldoende voedingspatroon en een gebrek aan gematigde lichaamsbeweging.

 

Diet21a Anti-aging gezicht en lichaam

 

De aanbeveling van Lipodieta is juist om deze onevenwichtigheden te corrigeren vanuit een uitgebalanceerd dieet, een voedingssupplement dat toniciteit bevordert en matige lichaamsbeweging. In geen geval praten we over oefeningen met hoge prestaties, gewoon zwemmen, wandelen en zachte maar regelmatige oefeningen.

 

De aminozuren die door Lipodieta Diet21a worden geleverd, zijn aminozuren met een hoge biologische beschikbaarheid en verbeteren de huidhydratatie, het onderhuidse bindweefsel en de spiertonus.

 

Lipodieta adviseert om matige lichaamsbeweging te doen, een dieet met weinig koolhydraten te volgen en, naar het oordeel van de specialist, 1 of 2 sachets per dag in Lipodieta Diet21a te nemen. In een paar dagen wordt een grote verbetering van de huid en de elasticiteit waargenomen, terwijl het de spiertonus versterkt en zo de gezichts- en lichaamsomtrek remodellerend maakt. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram