Vanina Inner Beauty

The best of you, inside and out!

    

Voordelen

 

Onder strikte controle

 

Obesitas en gelokaliseerd vet zijn niet alleen een esthetisch probleem. Deze beïnvloeden rechtstreeks de gezondheid van de persoon die hieraan lijdt. Daarom is het erg belangrijk dat de behandeling voor gewichtsverlies wordt gecontroleerd.

 

Snel gewichtsverlies

 

Met de Lipodieta-methode slankt u snel en op een gezonde en veilige manier af, omdat het dieet tijdens de behandeling gevarieerd en rijk aan groenten en eiwitten is, aangevuld met aminozuren met een hoge biologische waarde.

 

Zonder honger te hebben, zonder angst

 

Hongerig? Nee, dank je. Met de Lipodieta-methode heb je geen honger.

 

Zonder maaltijden te vervangen

 

In Lipodieta vervangen we geen maaltijden, je eet alleen natuurlijke voeding, groenten, vlees, vis en andere bronnen van eiwitten. Dus als je gaat eten in een restaurant, zelfs als het een menu is, heb je geen problemen om je eten te kiezen. Vergeet het eten van repen, shakes en andere alternatieven voor natuurlijk voedsel.

 

Verbetert cellulitis

 

En ook het gelokaliseerde vet ... De methode is gebaseerd op een adequaat dieet, samen met het voedingssupplement op basis van aminozuren. Het kan gelokaliseerd vet en cellulitis elimineren, naast het voorkomen van de vorming ervan.

 

Veroorzaakt geen slappe huid

 

De Lipodieta-methode veroorzaakt geen slappe huid, omdat het verlies van spiermassa voorkomt, omdat in principe 98% van het gewicht verloren gaat door het vetweefsel.

 

Geen jojo-effect, geen reboundeffect

 

Bij de Lipodieta-methode vindt praktisch het grootste deel van het gewichtsverlies plaats op de vetmassa. In het geval dat de patiënt niet het juiste onderhoud uitvoert, wordt het gewicht op een veel langzamere manier teruggewonnen dan in andere diëten waarbij de gewichtsafname is veroorzaakt door het verlies van vocht en spiermassa.

 

Volledig aangepast programma

 

Elke patiënt wordt individueel behandeld, zowel op het niveau van het dieet. De specialist zal het dieet aanpassen aan uw smaak en uw behoeften. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram