Vanina Inner Beauty

The best of you, inside and out!


Gezichtsbehandelingen 


Diamondtome Huidvernieuwing is een behandeling waarmee rimpels verminderen en de structuur en kleur van de huid verbeteren. Door de buitenste huidlaag te verwijderen wordt de huid soepeler en frisser. Met huidvernieuwing wordt ook het elastische weefsel onder het huidoppervlak gestimuleerd waardoor de huid er gezonder en steviger uitziet. 

Hydradermie Facial - Dit is een maandelijkse diepe reiniging. Een herstellende hydradermie facial houdt de huid in optimale conditie. De therapeut geeft advies over de behandeling die past bij je huidtype: droog, rijp, vet, gevoelig of met pigment. 

Priori Peels: Van huidpeelings knapt doffe, vermoeide huid op, verbetert de hydratatie en verzachten lijnen en rimpels. Ze helpen ook om problemen zoals acne, oneffenheden en aantasting door zon te behandelen. Ons PRIORI® assortiment (AHA, Idebenone, Coffeeberry) bestaat uit een veelzijdige selectie van lichte tot medium peelings die weinig tijd kosten en direct resultaat opleveren.

Modderbehandelingen: Voor zuurstofvoorziening en celremineralisering van de huid zetten we modderbehandelingen in met thermische modder en thermisch water uit Los Huarpes Volcano-Pismanta - San Juan – Argentinië. Deze producten zijn al drie keer verkozen tot beste modder en thermisch water ter wereld. Het DNA wordt gereactiveerd waardoor de huid beter collageen en elastine kan aanmaken of kan opnemen uit andere producten.


Lichaamsbehandelingen 

Het uitgangspunt voor een lichaamsbehandeling is dat het net zo belangrijk is om de huid van je lichaam te reinigen, te scrubben en te hydrateren als de huid van je gezicht. Een verbeterde circulatie haalt de eigen natuurlijke voedingsstoffen van je huid naar boven. Je zult verbeterde teint, elasticiteit, structuur en een frissere kleur ervaren. Gebleken is dat een betere bloedcirculatie ook verlichting geeft van acne, eczeem, psoriasis, brandwonden, huidletsel en snijwonden. Ook open wonden herstellen sneller en littekenvorming wordt beperkt. Bovendien helpt het bij het verminderen van striae.

Bodyformingtherapie: Spierstimulatie met passieve impulsen gaat cellulitis tegen en verstevigt het lichaam. Deze therapie wordt aanbevolen voor de behandeling van cellulitis en, vanwege versteviging van het spierweefsel, ook voor afslanken en voor omvang en vorm van het lichaam.

Pressotherapie (pulserende-druktherapie): Pressotherapie of lymfedrainage is een exclusieve ontgiftingsbehandeling. Het is een massagevorm die de lymfeknopen en het lymfecirculatiesysteem stimuleert en dat zorgt voor de afvoer van tussen de cellen opgehoopt vocht en afvalstoffen (oedeem). Door de revitalisering en zuurstofvoorziening van het weefsel verbetert de huidspanning en dat helpt om benen en buik strakker te maken en opnieuw vorm te geven. De behandeling is pijnloos en een veilig alternatief voor liposuctie, wordt aanbevolen voor het verminderen van cellulitis, voor afslanken en ontgiften, voor de omvang en vorm van het lichaam en voelt onmiddellijk prettig aan bij pijn en zwellingen. Na de behandeling voel je je lichter, actiever en rustiger.

Lightwave lichttherapie: De gebruikte LED-lampen zijn de meest geavanceerde LEDT-systemen (light emitting diode therapy) op de markt. Wij bereiken uitstekende resultaten door inzet en controle van de juiste golflengte, tijd en frequentie van de LED-lampen. We combineren het met gezichtsprogramma’s om in te zoomen op specifieke problemen of om anti-verouderingsbehandelingen aanzienlijk te verbeteren, maar we kunnen ook met licht werken als zelfstandige behandeling voor gezicht en lichaam. Ook hier gebruiken we doelbewust ontworpen programma’s gericht op meerdere en/of specifieke gebieden en problemen. Door regelmatige lichttherapie verbetert en herstelt de huid, vermindert pigmentvorming en neemt hydratatie van de cellen toe. Vermoeide, slappe huid op borsten en buik, striae, spataderen en cellulitis gaan er beter uitzien.


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram